NMNM

“Je bent er niet meer, maar ook niet minder”
– Simple comme Bonjour x Sara Vermeylen

Niet Meer, Niet Minder is een samenwerking tussen Simple comme Bonjour en Sara Vermeylen. Zij helpen je met verlies om te gaan door het neer te leggen in een boek en een juweel. Het boek geeft bestaansrecht aan de pijn. Het juweel viert de liefde. Afscheid nemen is niet loslaten, maar opnieuw verbinden.

Inneke Goyvaerts, meester GOUDsmid

“Ik ontwerp een juweel rond jouw verhaal, en verwerk jouw dierbare daarin. Dat kan letterlijk zijn, via assen of een vingerafdruk, maar ook symbolisch met een gravure of een steen. Een juweel herstelt het huidcontact dat je kwijt raakte.”

Sara Vermeylen, KUNSTenaar

“Ik zet jouw verhaal levensgroot op papier. Het beeld dat ontstaat, verknip ik. Eén tekening valt zo uiteen in 50 fragmenten. Die fragmenten worden met de hand ingebonden tot boek. Een boek vol onverwoordbare herinneringen.”

Vertel ons wie jouw dierbare was. Wij luisteren, en onze handen creëren. Samen met jou maken we dat wat groter is dan het verlies, tastbaar.

Een artistiek-ambachtelijke samenwerking met Simple comme Bonjour (duurzame gouden juwelen), Tina de Souter (ambachtelijk boekbinden), Beaucadre (fotografie), Thanks For The Memories (layout)